Oroszországból szeretettel
Októberben beköltözött Oroszország a 8. kerületbe, stílusosan a palotanegyed szívébe, a Lőrinc pap térre. Kvasz, szeljodka, borscs és szirnyiki - ebéd a Matrjoska Bisztróban.
Szikszai AnnaOktóberben beköltözött Oroszország a 8. kerületbe, stílusosan a palotanegyed szívébe, a Lőrinc pap térre. Kvasz, szeljodka, borscs és szirnyiki - ebéd a Matrjoska Bisztróban.
Szikszai AnnaPár nap alatt elterjedt a hír, hogy a Közhelyből lett Atelier falai közé beköltözött a Budapest Bagel, ahol igazi, New York-i stílusú bagelek között válogathatunk.
Szikszai AnnaA Papírtigris mára Budapest egyik legnépszerűbb étterme: közepes árfekvésben rendelhetünk házhoz autentikus thai, japán és kínai ételeket, a sushi is ott az étlapon. (X)
NosaltyCsütörtök délután megnyílt a Budavári Pálinka – és Kolbászfesztivál, ahol 25 kiállító több mint 400 párlata közül és 15 kolbász- és sajtkészítő kínálatából kóstolhatunk.
NosaltyGyárlátogatáson jártunk a chocoMe-nél, hogy testközelből láthassuk, hogyan is készül az új termékük, a Raffinée.
Szikszai AnnaEgy új halazó nyitásának hírére mindig felbolydul a város, nem volt ez másként a NEMO esetében se. A várakozásnak végre vége, megindult a próbaüzem!
Szikszai AnnaA közel 100 éves múltra visszatekintő Déryné Bisztró reggelizőt nyitott a Fashion Streeten. Természetesen nem volt kérdés, hogy meglátogatjuk.
Szikszai AnnaÚjra indult a Segítsüti! Ezúttal a Magyar Rett Szindróma Alapítványnak folyik a gyűjtés, amihez harminc gasztroblogger csatlakozott! Licitálj te is!
NosaltyA legősibb magyar marhafajta tiszteletére másodszorra is vigadalmat rendeznek a Vajdahunyad várában. Érdemes kilátogatni!
Országh KittiVasárnap Noszvajon gyülekeztek a Stílusos Vidéki Éttermiségiek, szám szerint 12, hogy ismét valami maradandót, valami ínycsiklandót alkothassanak nekünk.
Szikszai AnnaA héten születésnapot ünnepeltek Lipócia egyik legszerethetőbb kávézójában, a Briósban. Az elmúlt évekről, tapasztalatokról és tervekről kérdeztük őket.
DávidCsupa-csupa újdonság a Mizo háza táján! Édes és fűszeres finomságok bukkantak fel a Csípőteleki Csodafarmon, és már a boltok polcain is! (x)
Nosalty.huHa Szeged, akkor Tisza, ha Szeged, akkor szabadtéri játékok, ha Szeged, akkor mediterrán hangulat turistákkal és külföldi diákokkal, fergeteges hangulatban.
adminA múltkori Gourmet Guides által rendezett vacsoraesten a mesés Indiába látogattunk. Mostani vacsoránkon az Egykettő Borbisztróban, a francia konyhával ismerkedtünk!
DacotaAz első spárgacsokrokból levest főzünk, bácskai módra készítünk májat, jó szaftosan, az étkezés végén pedig kapros-túrós lepénnyel ajándékozzuk meg magunkat a mai napon.
NosaltyA Nutella sokunk gyerekkorának (és felnőttkorának is) egyik nagy kedvence – de mi történik, ha ezt a klasszikust jégkrém formájában tálalják? Kipróbáltuk a Nutella dobozos fagyiját, és bizton állíthatjuk: ez bizony szerelem volt első kanálra!
NosaltyNéha mindenki elgondolkozik azon, hogyan lehetne megúszni a takarítást. Az Aldi takarítóeszközével nem fog többé fájni a fejünk emiatt, sőt, még az is lehet, hogy élvezni fogjuk a morzsák és apró koszok eltüntetését.
NosaltyAz orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!
Bár a százszorszép látványa igen kellemes, ennek ellenére nem biztos, hogy jó jel, ha tucatjával jelenik meg a kertben.
Sokan gaznak hiszik, pedig a kert egyik kincse. A földi borostyán nemcsak védi a talajt, de a rovaroknak is menedéket nyújt – ráadásul még a tányérra is kerülhet.
Ezt a receptet nagyjából magamtól találtam ki. Egyszer ettem vendégségben hasonlót, és annyira ízlett, hogy otthon kikísérleteztem. (Ahelyett, hogy elkértem volna a receptet:).)
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!