Oroszországból szeretettel
Októberben beköltözött Oroszország a 8. kerületbe, stílusosan a palotanegyed szívébe, a Lőrinc pap térre. Kvasz, szeljodka, borscs és szirnyiki - ebéd a Matrjoska Bisztróban.
Szikszai AnnaOktóberben beköltözött Oroszország a 8. kerületbe, stílusosan a palotanegyed szívébe, a Lőrinc pap térre. Kvasz, szeljodka, borscs és szirnyiki - ebéd a Matrjoska Bisztróban.
Szikszai AnnaPár nap alatt elterjedt a hír, hogy a Közhelyből lett Atelier falai közé beköltözött a Budapest Bagel, ahol igazi, New York-i stílusú bagelek között válogathatunk.
Szikszai AnnaA Papírtigris mára Budapest egyik legnépszerűbb étterme: közepes árfekvésben rendelhetünk házhoz autentikus thai, japán és kínai ételeket, a sushi is ott az étlapon. (X)
NosaltyCsütörtök délután megnyílt a Budavári Pálinka – és Kolbászfesztivál, ahol 25 kiállító több mint 400 párlata közül és 15 kolbász- és sajtkészítő kínálatából kóstolhatunk.
NosaltyGyárlátogatáson jártunk a chocoMe-nél, hogy testközelből láthassuk, hogyan is készül az új termékük, a Raffinée.
Szikszai AnnaEgy új halazó nyitásának hírére mindig felbolydul a város, nem volt ez másként a NEMO esetében se. A várakozásnak végre vége, megindult a próbaüzem!
Szikszai AnnaA közel 100 éves múltra visszatekintő Déryné Bisztró reggelizőt nyitott a Fashion Streeten. Természetesen nem volt kérdés, hogy meglátogatjuk.
Szikszai AnnaÚjra indult a Segítsüti! Ezúttal a Magyar Rett Szindróma Alapítványnak folyik a gyűjtés, amihez harminc gasztroblogger csatlakozott! Licitálj te is!
NosaltyA legősibb magyar marhafajta tiszteletére másodszorra is vigadalmat rendeznek a Vajdahunyad várában. Érdemes kilátogatni!
Országh KittiVasárnap Noszvajon gyülekeztek a Stílusos Vidéki Éttermiségiek, szám szerint 12, hogy ismét valami maradandót, valami ínycsiklandót alkothassanak nekünk.
Szikszai AnnaA héten születésnapot ünnepeltek Lipócia egyik legszerethetőbb kávézójában, a Briósban. Az elmúlt évekről, tapasztalatokról és tervekről kérdeztük őket.
DávidCsupa-csupa újdonság a Mizo háza táján! Édes és fűszeres finomságok bukkantak fel a Csípőteleki Csodafarmon, és már a boltok polcain is! (x)
Nosalty.huHa Szeged, akkor Tisza, ha Szeged, akkor szabadtéri játékok, ha Szeged, akkor mediterrán hangulat turistákkal és külföldi diákokkal, fergeteges hangulatban.
adminA múltkori Gourmet Guides által rendezett vacsoraesten a mesés Indiába látogattunk. Mostani vacsoránkon az Egykettő Borbisztróban, a francia konyhával ismerkedtünk!
DacotaA kivi igazi ínyencség a téli hónapokban, hámozása azonban egy olyan pont, ami kicsit elveheti a kedvet a fogyasztásától, pláne ha már túlérett. Felesleges „gányolás" helyett inkább könnyítsd meg saját magad dolgát ezzel az egyszerű trükkel!
NosaltyKözeleg az új év, kanyarban az új divatirányzatok, és nemcsak a ruházkodásunkat tekintve, hanem a lakberendezés terén is. Lássuk, hogy festenek a szakértők szerint 2025-ben a legmenőbb konyhai étkezők!
NosaltyHa esetleg maradna a megvásárolt dióból, mindenképpen tárold megfelelően, mert ahhoz túl drága és finom, hogy pocsékba menjen!
NosaltyA konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...