Szőke Zádor
Zádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit.
NosaltyZádor édesapja egy olasz étterem szakácsa volt így tőle és a főzőműsorokból szerezte konyhaismereteit.
NosaltyJázmin versenyszerűen atletizál. Azért jelentkezett a versenybe, hogy gasztronómiai tudását is felvillantsa. „
Nosalty„Nekem nem a győzelem itt a fontos. Azért jöttem, mert szeretek főzni. Jól érzem magamat a konyhában. Tudom, hogy a séfek általában férfiak, de én szeretnék az lenni”.
Nosalty„A főzésben azt szeretem a legjobban, ha készítek egy ételt és megdicsérik, hogy finom, szépen nézett ki. Nagyon jó érzés, ezért is szeretnék nyerni”.
Nosalty„Azért jelentkeztem ebbe a versenybe, mert a versenyhelyzeteket én nagyon szeretem. Úgy gondolom, hogy van olyan rutinom a konyhában, hogy megnyerhessem ezt a versenyt.”
NosaltyMegettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Szász NóriAhogy a karácsonyfánk tűlevelei egy idő után hullásnak indulnak, úgy ez a fenyőkoszorúnkkal is törvényszerűen megtörténik. Kivéve, ha megtesszük a kellő óvintézkedéseket!
Szabó AnnaÚjabb epizóddal jelentkezik a Nagyiprojekt, és ezúttal természetesen karácsonyi sütemény készül Kata és Erzsi konyhájában. Méghozzá egy apróság: mandula- vagy barackmag, más néven diócska!
NosaltyA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Egy gyors krémleves, egy magyaros borsóleves, egy tepsibe csúsztatott tepsis krumpli+kolbász meg némi resztelt máj nem vág minket földhöz, ami az elkészítési időt illeti. A sütik pedig karácsonyra előre készüljenek!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...