adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
550
kcal
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
2202
kcal
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 47.6 g
Zsír
-
Összesen 38.4 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 191 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 194609 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 157 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 377 mg
-
Nátrium 193969 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 170.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 110 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 26 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 152 mg
-
Retinol - A vitamin: 105 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 64 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
550
kcal
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 190.2 g
Zsír
-
Összesen 153.8 g
-
Telített zsírsav 44 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 64 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 33 g
-
Koleszterin 765 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 778436 g
-
Cink 16 mg
-
Szelén 149 mg
-
Kálcium 629 mg
-
Vas 17 mg
-
Magnézium 238 mg
-
Foszfor 1509 mg
-
Nátrium 775875 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 683 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 440 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 102 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 70 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 65 micro
-
Kolin: 609 mg
-
Retinol - A vitamin: 418 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 257 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
2202
kcal
- 19% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.4 g
Zsír
-
Összesen 4.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 22 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 22184 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 43 mg
-
Nátrium 22111 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 19.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 13 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
62
kcal
Elkészítés
- A csirkét alaposan megtisztítjuk.
- A tepsire ráöntjük a sót. Erre helyezzük rá a csirkét. A belsejébe beledugjuk a kakukkfüvet (el is hagyható).
- Előmelegített forró sütőben 200 fokon 10 percig sütjük, majd a hőfokot 160 fokosra mérsékeljük.
- A csirkét ropogósra sütjük 1,5-2 óra alatt.
- Sütés ideje: 120 perc
- Receptkönyvben: 254
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 21
- Össznézettség: 78854
- Feltöltés dátuma: 2009. február 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon egyszerű és finom étel. Érdemes nagyon alaposan toll és pihe mentesíteni a csirkét, mert a ropogós bőre isteni, kár kidobni!