r
Nosalty Logó

Csirkemáj camembert sajttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csirkemáj camembert sajttal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 478 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 957 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 239 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.3 g

Zsír

  • Összesen
    38.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    521 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1400.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    210 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    551 mg
  • Nátrium
    513 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    125.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4412 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    767 micro
  • Kolin:
    255 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4400 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    116 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    50 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 478 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.5 g

Zsír

  • Összesen
    76.9 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    1042 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2800.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    420 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    1102 mg
  • Nátrium
    1025 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    251 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8823 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    43 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1534 micro
  • Kolin:
    511 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8801 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    231 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 957 kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    700.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    256 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2206 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    383 micro
  • Kolin:
    128 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2200 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    58 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    25 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 239 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat felforrósítjuk.
  2. A csirkemájat hirtelen megsütjük, majd fedő alatt kb. 10 percig pároljuk, megsózzuk.
  3. A felszeletelt sajtot a csirkemájra tesszük, csak annyira tesszük rá a fedőt, hogy ráolvadjon.
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3360
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 06.

Ajánló

Burgonyával körítve, és kevés tejföllel kiegészítve ajánlom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkemáj egyszerűen. Általában vajon sütöm meg a csirkemájat, és most ihletet kaptam egy kis változtatásra, ez lett belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ez a 4 tipp segít, hogy a legfrissebb húst tudd...

A legtöbben hentesnél, szuper-, hipermarketben vagy a piacon szerzik be a nyers húst. Kevesek mondhatják el magukról, hogy biztosan mindig friss alapanyag kerül az asztalra állattenyésztő ismerős által vagy éppen azért, mert saját maga foglalkozik állattartással. Mi most abban segítünk, hogy mindig a legfrissebb húst tudd választani a pultból.

Nosalty

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...