#

AgicaL

  • receptjei: 9
  • regisztrált: 2012.02.29

AgicaL adatai

Mióta főzök

Mióta az eszemet tudom. :)

A hely, ahol főzök

Londonban élek immáron 10 éve.   A recepteknél sajnos nem tudom a költségeket kitölteni, maximum annyit, hogy viszonylag olcsó vagy borsosabb az étek ára. Ezért bocsánat.

Ars poetica a konyhában

Véleményem szerint 2 dolog szükséges ahhoz, hogy valaki finomakat süssön-főzzön. Szív és jó orr. Improvizatív szakácsnak tartom magam, azt teszek az ételbe, amit úgy érzek, hogy éppen odavaló, és mindig jókedvűen főzök azzal a gondolattal, ha ezt eszik majd, akkor örömöt fog okozni. Azt hiszem, nagyzolás nélkül mondhatom, hogy az én vacsoraestjeim a legsikeresebbek a barátaink körében. :) Immar tobb mint 2 eve "paleos" vagyok. Ugyhogy az elso etelen kivul amit itt megosztottam minden etkem paleo fogas.

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...