Ne vízben főzd a krumplit: van egy sokkal finomabb alternatíva
Turbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
Mióta az eszemet tudom. :)
Londonban élek immáron 10 éve. A recepteknél sajnos nem tudom a költségeket kitölteni, maximum annyit, hogy viszonylag olcsó vagy borsosabb az étek ára. Ezért bocsánat.
Véleményem szerint 2 dolog szükséges ahhoz, hogy valaki finomakat süssön-főzzön. Szív és jó orr. Improvizatív szakácsnak tartom magam, azt teszek az ételbe, amit úgy érzek, hogy éppen odavaló, és mindig jókedvűen főzök azzal a gondolattal, ha ezt eszik majd, akkor örömöt fog okozni. Azt hiszem, nagyzolás nélkül mondhatom, hogy az én vacsoraestjeim a legsikeresebbek a barátaink körében. :) Immar tobb mint 2 eve "paleos" vagyok. Ugyhogy az elso etelen kivul amit itt megosztottam minden etkem paleo fogas.
Turbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!
A brokkoliról mindenki tudja, hogy szuperegészséges zöldség, viszont azt is, hogy főzés útján sok tápanyag elvész belőle. Ez ellen tudsz tenni, ha egy egyszerű alapanyagot hozzáadsz főzés közben. Már mutatjuk is miről van szó!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...