2010 környékén jöttem rá a dolog ízére - akkor hagytam el a jól bevált agglegény-recepteket... Aztán viszont egyre inkább átvettem az irányítást a konyhában, így mára az már szinte kizárólag az én terepem.
A hely, ahol főzök
Főként otthon a konyhában, de időnként máshol is.
Ars poetica a konyhában
My food. My spice.
Volt az elején a világ egyik legjobb tükörtojása és rántottája, amit készítettem. Aztán jött, hogy legyen más is, majd erre, hogy legyen benne mindenből sok, abból baj nem nagyon lehet.
De ezt is túléltük, s most ott tartok, hogy legyen meg az összhang, akkor lesz az igazi.
Az aszalt szilva nemcsak különleges és finom alapanyag, melyet magában vagy húsokba töltve és megsütve imádunk, de több okból is támogatja a testünket. Főleg, ha emésztésről van szó!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...