#

klepiéva

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2011.12.09

klepiéva adatai

Mióta főzök

Nagyon régen, kb. 9 éves voltam, amikor először főztem, paprikáskrumit só nélkül. A szüleim megdicsértek, de láttam rajtuk, hogy valami hiányzik az ételből.  

A hely, ahol főzök

Csak otthon szoktam főzni, de ezt a finomságot, amit a képen van, nem én készítettem, hanem egy étteremben fotóztam.

Ars poetica a konyhában

Gyorsan finomat.

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...