A párom informatikus. Szerény személyem ugyszintén.
Ha mi ketten nekiállunk főzni, ott vicces dolgok történnek, csupa móka, kacagás. Főzni egyébként is csak örömmel szabad ;)
Imádom a természetet, ami kihat a főzési filozófiámra is: igyekszem mindent alapanyagokból elkészíteni (minél kevesebb bolti készétel). Szerencsére van egy kis kert a ház mögött, ahol néhány zöldség és gyümölcs megterem. Igazi bioételek :) (Na, jó, valljuk be: kicsit benőtte a gyom, meg kicsit kukacos... de azért bio!)
Az aszalt szilva nemcsak különleges és finom alapanyag, melyet magában vagy húsokba töltve és megsütve imádunk, de több okból is támogatja a testünket. Főleg, ha emésztésről van szó!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...