#

Lepényleső

  • receptjei: 9
  • regisztrált: 2011.09.17

Lepényleső adatai

Mióta főzök

Kislányként nem érdekelt a sütés-főzés, ezért úgy kezdtem saját háztartást vezetni, hogy azt sem tudtam mi a rántás. A gasztroblogok és az olyan lelőhelyek, mint a nosalty tárták fel ezt a világot.

A hely, ahol főzök

Budapest, Csomád (Magyarország).

Ars poetica a konyhában

Jókedvvel, friss alapanyagokkal szeretek főzni, sütni, és imádom, ha másoknak is ízlik. Feltétlen kipróbálom az érdekesebb ízeket is, viszont bele se kezdek, ha valami macerásnak ígérkezik. Hiszek a bátorságban, és nem hiszek a rántott hús, húsleves, bolognai spagetti szentháromságában. A hétköznap is ünnep, nem szeretem, ha valamit ki kell hagyjak, vagy helyettesítenem kell egy kevésbé megfelelővel.

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...