Van egy eldugott gomb a sütődön, amiről tuti nem tudod,...
Otthon Tippünk ezúttal egy olyan meglepő funkciót fed fel, melyet lehet, hogy a te sütőd is tud!
Néhány éve.
Magyarországon, a Kisalföld területén, falun.
Gyakorlat teszi a mestert. Remélem, egyszer én is elérem ezt a szintet.
Otthon Tippünk ezúttal egy olyan meglepő funkciót fed fel, melyet lehet, hogy a te sütőd is tud!
Levessel indítunk, szokásosan, ezúttal gombából, krémesen, lágyan, majd egy retró főétellel barangolunk tovább, meggyszósszal megbolondítva. A desszert pedig ezúttal citromos álom!
Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...