#

krumplihéj

  • receptjei: 0
  • regisztrált: 2011.09.01

krumplihéj adatai

Mióta főzök

Néhány éve.

A hely, ahol főzök

Magyarországon, a Kisalföld területén, falun.

Ars poetica a konyhában

Gyakorlat teszi a mestert. Remélem, egyszer én is elérem ezt a szintet.

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...