Rólam
Szabóné Dienes Hajni vagyok, édesanya, feleség, egy egyszerű háziasszony, aki imád sütni, főzni, alkotni amikor csak időm engedi, mondjuk úgy, hogy ez a hobbim, ami nélkül elképzelhetetlen az életem. Az Erdélyi Konyha Gasztromagazin munkatársaként is dolgozom. A receptjeim, ahogyan én készítem és a saját készítésű fotóim ott is mind egytől-egyik megtalálhatóak. Imádom a gasztronómiát, imádom a kihívásokat, imádok új és régi recepteket kipróbálni, módosítani, saját ízlésemre fejleszteni és ezáltal a blogomban a bevált receptjeimmel segíteni ❤️ Süssünk, főzzünk együtt finomakat, szépeket, szeretettel látlak a blogomon és köszönöm, hogy benéztél ❤️
Az én legkedvesebb mottóm az az, hogy "... amit a tányérra teszek az nem csupán étel vagy sütemény, hanem a lelkem és a szenvedélyem" ❤️
Ars poetica a konyhában
Az én legkedvesebb mottóm az az, hogy "... amit a tányérra teszek az nem csupán étel vagy sütemény, hanem a lelkem és a szenvedélyem"