Közel 50 éve sütök-főzök, ami nekem nem munka, hanem hobbi.
A család szereti a hagyományos ízeket, de mivel fontos számomra, hogy egészséges ételek kerüljenek az asztalra, kerülöm a cukros ételeket és minimálisra csökkentettem a fehér liszt használatát. Sokféle fűszert használok, férjem különösen igényli ezt.
Szívesen próbálok ki új konyhai technikákat, sokféle főző és tálaló edényem van.
Ételeim gyakran készülnek cseréptálba vagy kuktában, mert mindkettő megőrzi az ízeket és lerövidíti az elkészítési időt is.
Hobbik
A főzésen túl szeretek kertészkedni, virágokat gondozni és gyönyörködni bennük. Pihenés képpen olvasok, vagy receptújságokat lapozgatok.
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...