Rumiszivi cikkei
Címlapról ajánljuk
Habzsolva eszel? Több kockázata is van – Jobb, ha belassítasz
Elég nehéz a mai világban kellően lelassítani ahhoz, hogy nyugodtan, békésen, egészséges tempóban fogyaszthassuk el minden étkezésünket. Pedig több szempontból is érdemes odafigyelni erre.
Szabó AnnaCsak óvatosan: ezek a baktériumok nem pusztulnak el a mikróban
Az extremofilok olyan élőlények, amelyek nemcsak túlélnek, de boldogulnak is a legzordabb környezetekben, beleértve a mikrohullámú sütő belsejét.
Szabó AnnaEzért lesz keserű a fokhagyma: lehet, te is elköveted ezt...
Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy apró bakin csúszik el a gondosan elkészített étel. Például a túl korán a serpenyőbe dobott fokhagymán, ami emiatt keserű lesz. Napi Tippünkből megtudhatod, hogyan időzítsd a fokhagyma elkészítését főzés közben.
Szász NóriTovábbi cikkek
9 pásztortarhonya, mely teletömi a bendődet
A pásztortarhonya egy igazán laktató egytálétel, mellyel végre van lehetőségünk megkóstolni az idén eltett friss savanyúságot is.
Íme 3 növény, melyet szigorúan tilos ősszel metszeni
Ha te is nagy gondot fordítasz kerted szépségére és fáid egészségére, akkor olvass tovább, és tudd meg, melyik az a 3 mediterrán növény, mely nálunk is megél, de nem ajánlott őszi metszése.
13 rántott furcsaság, ha unod a sajtot, és bolondos a...
A rántott étel kategória egyesek szerint szinte bármit tartalmazhat a sajttól kezdve, a brokkolin át egészen a kovászos uborkáig. Lássuk, hol húzódik meg a határ!