#

szmarti

  • receptjei: 6
  • regisztrált: 2011.03.22

szmarti adatai

Mióta főzök

1986

A hely, ahol főzök

Saját háztartás. 

Ars poetica a konyhában

Gondosan, de kreatívan, és legfontosabb a harmonikus ízhatás. Csak olyan recepteket teszek közzé, amelyeket én találtam ki, vagy nagy mértékben átalakítottam. 

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...