Gyermekkorom óta én csinálom a legfinomabb tortákat a családban, de főzni csak a saját konyhámban kezdtem, és azóta melegedtem bele igazán, amióta megszületett az első kislányom 2009 őszén. Azóta már négyen vagyunk, 2010 Karácsonyán megszületett második kislányunk, és egyre sikeresebben oldom meg a sütés-főzést holland-magyar családomnak.
A hely, ahol főzök
Budapest, Magyarország.
Ars poetica a konyhában
Életteli, ötletes, változatos, friss és színes... erre törekszem nem csak a konyhámban! Ami pedig a konyhámban készül, az persze legyen finom, testet-lelket melegítő vagy éppen hűsítő!
Az aszalt szilva nemcsak különleges és finom alapanyag, melyet magában vagy húsokba töltve és megsütve imádunk, de több okból is támogatja a testünket. Főleg, ha emésztésről van szó!
Ezúttal egy 100 éves nőt figyeltek meg a kutatók, és elárulták, melyik az a fogás, ami nagy valószínűséggel hozzájárult ahhoz, hogy meghosszabbítsa az életét.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...