Kamaszkorom óta érdekel a főzés, de amig az édesanyám élt ő főzött többnyire. Sose szégyelltem szakácskönyvből főzni, gyakran olvasgatok, csak úgy recepteket egy - egy jó ötlet miatt.
A hely, ahol főzök
Kaposvár, Magyarország, meg a nyaralóban Balatonfenyvesen és a lányomnál Lellén.
Ars poetica a konyhában
Azt főzöm, amit szeret a család, lassan és óvatosan belopom az újításokat, néha sikerül.
Szeretem, ha tele a kamra, mindent befőzök, vagy lefagyasztok, hogy mindig legyen miből főzni.
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...