E-Zsolesz

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2021.06.18

E-Zsolesz adatai

Mióta főzök

2020-ban párom kezdett el engem tanítani rakott krumplival és zöldborsófőzelékkel, ezekből a rakott krumplinkat meg is osztottam. Ám 2021-ben az egész környezetemben mindenkivel gondok adódtak és hirtelenül rákényszerültem egyedül főzni. Ugyan a rántástól féltem, mégis a főzelékekkel tettem kísérleteket. A szükség nagy úrrá vált. Szerencsére könnyen belerázódtam és azóta már többször főztem sikeresen főzeléket finoman. ^^ Na jó, második eset után zöldbab elsőre tönkrement valamitől. De utána újra nekilátva az is isteni lett. :D A lencsefőzelékem esete pedig azért is különleges, ugyanis anyum nélkül én nem készítettem sonkával főtt húslevet és teljesen saját ötletekkel álltam neki. Azóta saját szakállra minden héten készítek főzeléket, ráadásként tejszínnel újítva már másodszor főztem lencsét, és ezt a tejszínezést beépítem a többihez is. :-)

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...