Ne vízben főzd a krumplit: van egy sokkal finomabb alternatíva
Turbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
Nagyon korán megtanultam főzni. Már 5 évesen a nagyanyám szoknyája mellett segédkeztem. Mindég kaptam tőle egy kis tésztát, vagy egy kislábast amiben a hokedlin "elkészíthettem" az "ebédemet". A főzés iránti szeretetem így hamar megalapozódott és idővel csak nőtt. Mint 3 gyermekes családanya sokat forgolódtam a konyhában, és igyekeztem izelets ételekkel meglepni a családom. Szerintük ez sikerült is. Remélem nektek is tetszeni fognak a receptjeim.
Főzés, állatok, olvasás, művészetek, kézimunka, utazás....
9 éves korom óta főzök.
Otthon
Turbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
A brokkoliról mindenki tudja, hogy szuperegészséges zöldség, viszont azt is, hogy főzés útján sok tápanyag elvész belőle. Ez ellen tudsz tenni, ha egy egyszerű alapanyagot hozzáadsz főzés közben. Már mutatjuk is miről van szó!
A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...