Azért regisztráltam, mert tetszik az oldal és valahol legyenek meg a receptjeim, amiket most ki kísérletezek.
(Kis történelem: mindig is csodáltam az emberi testet, hogy mi mindenre képes. Például meg tudja gyógyítani magát, de az ellenkezőjét is. Az elmúlt hónapokban láttam egy filmet, illetve a kezembe került egy könyv melyben azt taglalják, hogy az étkezés és egyes betegségek szoros összefüggésben állnak egymással).
Így pár hete elkezdtem tudatosabban táplálkozni. Ha valaki be szeretne valahova sorolni akkor a tudatos táplálkozás csoportjába tegyen.
Egészség legyen meg ez az egyik legfontosabb.
Hobbik
Örökmozgó vagyok. Rosszabb mint egy energikus kutya. Sport, és hogy még egy sp legyen, Pl: a spiritualitás is érdekel. Minden érdekes tud lenni, ami lekapcsolja az agyamat, az egomat.
Mióta főzök
Inkább sütni szeretek, mert imádom a süteményeket. De sajnos nagymamám elkezdett ki-kihagyni alapanyagokat és már nem volt olyan, mint korábban, így elkezdtem sütni. Egész jól megy.
Mostanra pedig meg már főznöm is kell, hogy csillapítani tudjam az éhségemet.
A hely, ahol főzök
Konyha. Ez egy helység, ahol az emberek ételeket szoktak készíteni. :) Mindenkinél másképpen néz ki.
Ars poetica a konyhában
Szerintem, ha van egy jó recept, akkor azt bárki el tudja készíteni.
Ne hidd, hogy a karácsony csak sokórás, bonyolult, kelesztős-gyúrós-sütős-főzős finomságokból állhat, és napokig kell ácsorognod a konyhában, míg valami ünnepit varázsolhatsz az asztalra. Mutatunk 7 olyan receptet, mely ünnepi, mégis gyors!
Kellemes karácsony vár mindenkire, aki az alábbi klasszikusnak is mondható ebédet készíti el a családnak: szegedi halászlé, sült kacsacomb és -mell, illetve mákos guba ihlette palacsinta kerül az asztalra.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...