Gyerekkorom óta főzök. Az első étel, amit megtanultam teljesen önállóan elkészíteni a palacsinta volt (a nagymamám megunta, hogy egész nyáron ezt kérjük tőle és inkább megmutatta, hogy készül). Azóta a hagyományos magyar ételeken kívül a kedvenc mediterrán (főleg olasz és görög) ételeimet is megtanultam megfőzni.
A hely, ahol főzök
Otthon főzök.
Ars poetica a konyhában
Folyamatosan keresem az új recepteket, mert a változatosság a főzésben is fontos!
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...