#

Marcsusa

  • receptjei: 3
  • regisztrált: 2010.11.02

Marcsusa adatai

Mióta főzök

Hát már elég régóta, de szakács anyuka mellett nem is csoda. :)

A hely, ahol főzök

Hajdú-Bihar megyei kis konyhácskánkban. 

Ars poetica a konyhában

Csak ehető legyen... :D 

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...