Csákvári Péter cikkei
Címlapról ajánljuk
Sok jóra ne számítsunk: lássuk, hol mennyibe kerül idén az...
Egyelőre előszezon van, de nemsokára egekbe emelkedik az eper ára országszerte, különösen a fővárosban. Lássuk a 2025-ös eperszezon előrelátható árait!
NosaltyEz a legjobb tejtermék, ha gyorsítani szeretnénk a bélmozgásunkat
A tejtermékek emésztőrendszerre gyakorolt hatásáról hatalmas vitákat lehetne folytatni, de az biztos, hogy az egyik legnépszerűbb fermentált tejtermékünk kiemelten sokat tud segíteni a bélmozgás serkentésében. Kivéve, ha tejallergiásak vagy laktózérzékenyek vagyunk, akkor inkább ne fogyasszuk.
NosaltyRemek hír: a gyártó elárulta, miért fogyott el a Traubi...
Szerencsére nem kell azzal kapcsolatosan aggódni, hogy ez máskor is előfordul.
NosaltyTovábbi cikkek
Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...
Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!
Ezért ne távolítsd el soha a földi borostyánt a kertedből
Sokan gaznak hiszik, pedig a kert egyik kincse. A földi borostyán nemcsak védi a talajt, de a rovaroknak is menedéket nyújt – ráadásul még a tányérra is kerülhet.
Mit főzzek ma? Spárgakrémleves, bácskai csirkemáj és kapros-túrós lepény laktat
Az első spárgacsokrokból levest főzünk, bácskai módra készítünk májat, jó szaftosan, az étkezés végén pedig kapros-túrós lepénnyel ajándékozzuk meg magunkat a mai napon.
Top Receptek
Gyors amerikai palacsinta
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Sonkás tészta
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.