2007 óta sütök-főzök rendszeresen, amióta felkerültem Pestre a főiskolára. Azóta, mint oly sok mindenkinek, nekem is egyik legfőbb hobbimmá, szenvedélyemmé vált. Mióta kiderült a glutén- és tejérzékenységem, jelentősen módosultak a konyhai alapanyagok itthon, 2013. januárjától pedig a paleo étrend szerint táplálkozom, így a felkerült receptek is a paleo elvek szerint készülnek.
A hely, ahol főzök
Budapest, Újpalota :)
Ars poetica a konyhában
Próbálok mindig újítani valamit, szeretek új dolgokat kipróbálni, ami a paleo miatt szinte napi "feladatom" is, amit persze nem bánok. :)
Ne hidd, hogy a karácsony csak sokórás, bonyolult, kelesztős-gyúrós-sütős-főzős finomságokból állhat, és napokig kell ácsorognod a konyhában, míg valami ünnepit varázsolhatsz az asztalra. Mutatunk 7 olyan receptet, mely ünnepi, mégis gyors!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...