Nagyjából 15 éves korom óta főzök rendszeresen. Imádom az ízeket, az illatokat, szeretek új dolgokat kipróbálni.
A hely, ahol főzök
Otthon, a családomnak és a barátainknak.
Ars poetica a konyhában
Miért ennénk gyorsétteremben, ha vannak olyan ízek és aromák, amiket csak és kizárólag házias ételekből ismerhetünk meg? Számomra egy finom ízesítésű karaj maga a mámor, ezt próbálom megmutatni azoknak a barátaimnak is, akik nem igazán rajonganak a konyhában töltött időért.
Örülni fog a szervezeted, ha ezzel a finom házi keverékkel kényezteted: méregtelenítő, gyulladáscsökkentő és béltisztító ital, melyet könnyen elkészíthetsz!
Ne hidd, hogy a karácsony csak sokórás, bonyolult, kelesztős-gyúrós-sütős-főzős finomságokból állhat, és napokig kell ácsorognod a konyhában, míg valami ünnepit varázsolhatsz az asztalra. Mutatunk 7 olyan receptet, mely ünnepi, mégis gyors!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...