Mit főzzek ma? Karalábéleves, zöldséges quesadilla és banános zabkeksz van...
Zöldséges, laktató és végtelenül kreatív fogások teszik ki a mai menüt: gombás karalábéleves, vegetáriánus quesadilla és banános zabkeksz vár.
Sziasztok! Én Pisti vagyok, mindig is érdekelt a konyhaművészet. És most úgy döntöttem belevágok! Megtanulok finom ételeket készíteni, a tapasztalataimat pedig megosztom veletek.
Főzés, kirándulás, videós tartalomgyártás
Mindig is érdekelt a konyhaművészet, édesapám hatására kezdtem el komolyabban beállni a konyhapult mögé, az utóbbi években főleg a Feleségemet igyekszem elvarázsolni a receptjeimmel, mellette indítottam egy gasztronómiával és receptekkel foglalkozó blogot illetve youtube csatornát. Számomra a főzés nem nyűg, vagy "muszáj" cselekvés, hanem meditatív elfoglaltság.
A konyhánkban főzök.
Hiszem, hogy az "Az vagy, amit megeszel" kifejezés nem csak a tudatos táplálkozásra és a kalóriaszámlálós ‘hogyan fogyjunk le’ életérzésre vonatkozik, hanem lehetőséget nyújt, hogy más kultúrákat, szokásokat is megismerhessünk.
Zöldséges, laktató és végtelenül kreatív fogások teszik ki a mai menüt: gombás karalábéleves, vegetáriánus quesadilla és banános zabkeksz vár.
Semmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.
Nemcsak a nagyobb sátoros ünnepekre készülhet, hanem bármikor, ha gyors és laktató étek kell: a majonézes saláta egy szinte elronthatatlan műfaj. Vagy mégsem? Segít a Napi Tipp!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...