#

riina

  • receptjei: 9
  • regisztrált: 2010.09.23

riina adatai

Mióta főzök

Kb. 10 évesen kezdtem el főzni, igaz, akkor még csak ritkán.

A hely, ahol főzök

Tartu, Észtország

Ars poetica a konyhában

Gyorsan finomat! De kevés időm van!

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...