Gyerekkoromban mindig imádtam nézni Stahl Judit főzőműsorában Buday Pétert ahogy minimális összetevőkből finom ételeket készít. Ezt a szemléletet követem én is, nem mindig a bonyolult ételek a legfinomabbak. Első sütéses emlékem amikor 10 évesen mogyorós sütit sütöttem Donald kacsa szakácskönyvéből :)
A hely, ahol főzök
A konyhámban :)
Ars poetica a konyhában
Egy étel akkor lesz igazán finom, ha szeretettel készül.
Ne hidd, hogy a karácsony csak sokórás, bonyolult, kelesztős-gyúrós-sütős-főzős finomságokból állhat, és napokig kell ácsorognod a konyhában, míg valami ünnepit varázsolhatsz az asztalra. Mutatunk 7 olyan receptet, mely ünnepi, mégis gyors!
Kellemes karácsony vár mindenkire, aki az alábbi klasszikusnak is mondható ebédet készíti el a családnak: szegedi halászlé, sült kacsacomb és -mell, illetve mákos guba ihlette palacsinta kerül az asztalra.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...