Kísérletező kedvű, chilifüggő, húsevő, fantáziadús, új ízekre nyitott hobbyszakács vagyok.
Kedvelem az erőteljes ízeket, és mivel sokat utazunk, nagyon érdekelnek a különböző nemzetek kedvelt ételei, street foodjai, fűszerei, ezeket szívesen próbálom ki itthon is.
Kihívásként élem meg a már bevált receptek, kedvenc ételek átalakítását - legyen szó egy más ízvilágról, meglepő hozzávalóról vagy egyszerűen a kalória lecsökkentéséről.
Aki szívvel főz, szívvel él ♥
Kiskoromtól nagyon szeretek kísérletezni az ízekkel. A főzés végigkíséri az életem, kiélhetem benne kreativitásom, kísérletező kedvem, illetve kimutathatom a szeretetem ♥
A hely, ahol főzök
Bárhol szívesen összeütök valami finomságot.
Ars poetica a konyhában
Főzzünk kedvünk szerint, falatozzunk szívünk szerint!
Ne hidd, hogy a karácsony csak sokórás, bonyolult, kelesztős-gyúrós-sütős-főzős finomságokból állhat, és napokig kell ácsorognod a konyhában, míg valami ünnepit varázsolhatsz az asztalra. Mutatunk 7 olyan receptet, mely ünnepi, mégis gyors!
Kellemes karácsony vár mindenkire, aki az alábbi klasszikusnak is mondható ebédet készíti el a családnak: szegedi halászlé, sült kacsacomb és -mell, illetve mákos guba ihlette palacsinta kerül az asztalra.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...