Lassan száz éve vagyok jelen a nemzetközi gasztronómiában, bár Magyarországra 1994-ben érkeztem meg. Azóta jól tudom, hogy a legjobb fogások csakis minőségi alapanyagokból készülhetnek, de elfoglalt családanyaként nem könnyű a sok teendő mellett a gondos válogatásra is időt fordítani. Ezért segítek nekik mind a finom hozzávalók, mind a jobbnál jobb receptek megtalálásában.
A hely, ahol főzök
Szinte mindenhol megtalálsz világszerte, sőt, Magyarországon kisebb és nagyobb városokban is összefuthatsz velem – néhol akár a nap huszonnégy órájában, a hét minden napján. Szóval bármikor legyen szükséged a segítségemre, néhány finom ételre vagy szuper receptekre, egy percig se aggódj, számíthatsz rám.
Ars poetica a konyhában
Hiszem, hogy egy kis figyelmesség csodákra képes. Rohanó világunkban olykor nehéz kellő figyelmet szentelnünk a legkisebb apróságokra, pedig lehet, hogy pont ezek fogják még különlegesebbé varázsolni az otthon készült, ízletes fogásokat. Tudom, hogy akár egyetlen hozzávaló megváltoztatásával is kihozhatunk az ételekből egy egészségesebb, még finomabb változatot. A Tescóban vásárolt friss élelmiszerekkel nem lőhetsz mellé: számomra fontos, hogy a lehető legzamatosabb finomságok kerüljenek az asztalra.
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...