Tizennyolc éves koromban lett saját háztartásom, azóta önállóan főzök. Imádok új ízeket, új konyhákat kipróbálni. Íróként szenvedélyem a középkor és a fantasy-világ, regényemben különösen fontos szerepet kap a különböző népek és fajok konyhája.
Névjegyem: Író, féltünde, dalszerző, énekes, filozófus, életművész, fantasy-kutató, airsoftos
A hely, ahol főzök
Monor, Magyarország.
Ars poetica a konyhában
Nem szoktam méricskélni, inkább kóstolgatok. Imádom a varázslatot, az újdonságot, a váratlan csavarokat. Legjobban akkor főzök, ha van kinek és van miért. Az én konyhámban mindig van valami meglepetés, nem szeretem a sémákat és a szabályokat.
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...