Évek óta viszek színt a magyar étkezésekbe. Legyen szó fűszeres sültekről, faszénen grillezett, szaftos húsokról vagy épp rafinált süteményekről, bármilyen ízkombinációt meg tudok bolondítani.
A hely, ahol főzök
Megtalálsz minden vagány háziasszony és kísérletező kedvű hobbiszakács konyhájában. Minden étkezőasztalnál, ahol szeretik megadni a módját a fogásoknak, és ahol nemcsak új ízekkel, de az őket kísérő, különleges sörökkel is szeretnek ismerkedni.
Ars poetica a konyhában
A konyha lehet a meglepetések helyszíne. Az izgalmaké. Mind rajongunk a jól bevált ízekért, de ugyanennyire élvezzük, ha valami csavart is tudunk vinni beléjük. Ezért szeretnék a receptjeimmel és az Óvatos Duhaj család söreivel további inspirációt nyújtani a konyhai alkotásokhoz.
Ne hidd, hogy a karácsony csak sokórás, bonyolult, kelesztős-gyúrós-sütős-főzős finomságokból állhat, és napokig kell ácsorognod a konyhában, míg valami ünnepit varázsolhatsz az asztalra. Mutatunk 7 olyan receptet, mely ünnepi, mégis gyors!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...