#

Eir Fjóla Sigmundsdóttir

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2010.07.07

Eir Fjóla Sigmundsdóttir adatai

Mióta főzök

Nagyjából 6 évvel ezelőtt kezdett komolyabban érdekelni a sütés-főzés mestersége, mint olyan, ugyanis akkor kezdtem olyan emberek társaságával gazdagodni, akik megérdemelték, hogy alkalmanként finomabbnál finomabb falatokkal legyenek meglepve.

A hely, ahol főzök

A stockholmi archipelágó eldugott szegletében, egy kis konyhában, ahol bármi megtörténhet.

Ars poetica a konyhában

"Mindig borral főzök. Néha teszek belőle az ételbe is." (W. C. Fields)

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...