Azóta főzök, hogy felérem a tűzhelyet. :) Anyukám és a Mamám is nagyon jól főz, az alapokat tőlük tanultam. Szívesen kísérletezek új ízekkel, az új ételek pedig gyakran bekerülnek a családi repertoárba.
A hely, ahol főzök
Leggyakrabban itthon a konyhámban, de időnként Anyukám konyhájában is előfordulok.
Ars poetica a konyhában
Friss alapanyagokból csak valami finom sülhet ki. :)
Az aszalt szilva nemcsak különleges és finom alapanyag, melyet magában vagy húsokba töltve és megsütve imádunk, de több okból is támogatja a testünket. Főleg, ha emésztésről van szó!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...