Hajdú_Anna cikkei
Címlapról ajánljuk
A szakértők szerint ezzel a kávéfajtával ártunk a legtöbbet magunknak
A kávéfogyasztás sokak reggeli rutinjának elengedhetetlen része. Na de a rengeteg kávéfajta közül melyiket részesítsük előnyben? És vajon melyik rejti a legnagyobb egészségügyi kockázatot?
NosaltyHeti Horoszkóp: mutatjuk, melyik házias kedvenced gyógyít ki a téli...
Mi lenne gyógyítóbb, mikor télen lever a lábadról az influenza, mint anyu/apu forró húslevese a kedvenc tésztáddal? Talán egy tepsi házi kakaós csiga? Vagy egy könnyen csúszó zöldségkrémleves? Esetleg egy lekváros fánk a nagyitól? Lássuk, a horoszkópod szerint melyik kedvenced gyógyít meg!
Nosalty7 nap, 7 étel – Gyökérzöldségek veszik el éhségünk a...
Amikor nem tudunk más friss alapanyagból főzni, a gyökérzöldségekre akkor is számíthatunk: a répák, krumplik, céklák és egyéb gumók ráadásul gyorsan elkészíthető, sokszínű és laktató fogásokat eredményeznek.
NosaltyTovábbi cikkek
Ezzel az olcsó anyaggal tisztítsd a lefolyódat: nem kell többé...
Bármely lefolyóról is legyen szó, hétköznapi jelenség, hogy eldugul, amihez sokszor nem elég az ecet vagy a szódabikarbóna. Ne hívd rögtön a vízszerelőt, ugyanis Napi Tippünk segít kitisztítani a lefolyót egyetlen olcsó anyaggal!
Heti Menü: a darált hús 7 arca isteni levesekkel és...
Ezt a hetet izgalmas levesek, darált húsos főételek és különféle elképesztő fánkok körében töltjük, és megígérjük, hogy imádni fogjátok az összes receptet, hétfőtől vasárnapig.
Egy olcsó alapanyagot adj a főzővízhez, és leugrik a tojás...
A tojásfőzés önmagában megpróbáltatás tud lenni, ha éppen nem találjuk el a kívánt lágyságot-keménységet. Na de a tojáspucolás! Mutatjuk, hogy jön le majd egészen könnyedén a főtt tojás héja egy olcsó alapanyag segítségével.
Top Receptek
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A legegyszerűbb muffin
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Hagyományos édes fánk
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...