#

Koronás Cukor

Koronás Cukor adatai

Mióta főzök

Több mint húsz éve jelen vagyok Koronás Cukor néven a magyar háziasszonyok konyhájában, édesítve az ünnepi asztalok süteményei mellett a hétköznapi finomságokat is. Kezdetben csak két alaptermékkel, a kristálycukor és a finomszemcséjű cukor formájában, mostanra viszont csaknem 15 féle cukorfajtával kedveskedünk a sütés szerelmeseinek.

A hely, ahol főzök

A legfinomabb ízek szívből jönnek, és a legtöbb esetben édesek. A sütemények mellett a hideg, meleg italok ízesítője is vagyok, és a háziasszonyok imádják, hogy velünk könnyen és gyorsan készíthetnek lekvárokat is.

Ars poetica a konyhában

Az ország egyetlen cukorgyárában készülő kristálycukor igazán különleges, hiszen a cukorgyártás során felhasznált energia jelentős részét az egyedülálló biogázüzemünkből szolgáltatjuk. A környezettudatos cukorgyártás, a folyamatos minőségi ellenőrzés, a megbízható márka segít minket abban, hogy fogyasztóink hűségét megőrizhessük és nap mint nap jelen legyünk a hétköznapjaikban. Hiszen az „Élet édesen teljes”.

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...