1988. december 28.
Hentestanuló koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni a húsok elkészítési módjaival, lehetőségeivel. Azóta erről szól az életem.
A hely, ahol főzök
Családomnak főzök leggyakrabban tágas konyhánkban, nyáron pedig izzítom a „gulyáságyút”, a füstölőt és a grillrostélyt. Tágas, vidéki kertünk nagy találkozásoknak és nagy táplálkozásoknak ad helyet. A családtagok, barátok vagy a SPAR-os kollegák várják az alkalmakat, amikor a pörkölt vagy a flekken illata meghódítja az udvar friss levegőjét, végül pedig a vendégeket.
Ars poetica a konyhában
Egyetlen dolog van, amiből sohasem engedek: a sütés-főzésnél nálam csak és kizárólag friss hús jöhet szóba. Hiszem és tudom, hogy a húsok igazi íze csak frissen szabadul fel. A húst is és magamat is megtisztelem azzal, hogy frissen készítem el. (x)
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...