#

Regnum

Regnum adatai

Mióta főzök

1988. december 28. Hentestanuló koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni a húsok elkészítési módjaival, lehetőségeivel. Azóta erről szól az életem.

A hely, ahol főzök

Családomnak főzök leggyakrabban tágas konyhánkban, nyáron pedig izzítom a „gulyáságyút”, a füstölőt és a grillrostélyt. Tágas, vidéki kertünk nagy találkozásoknak és nagy táplálkozásoknak ad helyet. A családtagok, barátok vagy a SPAR-os kollegák várják az alkalmakat, amikor a pörkölt vagy a flekken illata meghódítja az udvar friss levegőjét, végül pedig a vendégeket.

Ars poetica a konyhában

Egyetlen dolog van, amiből sohasem engedek: a sütés-főzésnél nálam csak és kizárólag friss hús jöhet szóba. Hiszem és tudom, hogy a húsok igazi íze csak frissen szabadul fel. A húst is és magamat is megtisztelem azzal, hogy frissen készítem el. (x)

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...