Már kislány koromban sokat „lábatlankodtam” a konyhában. Akkor még csak figyeltem édesanyámat amint főz, s ő szép fokozatosan kisebb-nagyobb feladatokat bízott rám. Ilyen módon vált számomra természetessé a főzés, s az is, hogy a közös étkezés a családi élet fontos momentuma.
A hely, ahol főzök
Három szép Japánban eltöltött év után immár újra Magyarországon.
Ars poetica a konyhában
Tadaima :-) Hangari kara yoroshiku onegaishimasu. :-) (Hazaértem. Üdvözletem Magyarországról.)
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...