Gyerekkorom óta főzőcskézek. Pici koromban hol az egyik nagyim, hol a másik konyhájában tébláboltam és lestem el a sütés-főzés fortélyait. Önálló kísérletekbe pedig hollandiai au-pair kalandom során kezdtem, tehát intenzíven kb. 8 éve szakácskodom.
A hely, ahol főzök
Kertes családi ház hatalmas konyhájában főzök szinte nap, mint nap.
Ars poetica a konyhában
Az ételkészítés több, mint puszta sütés-főzés...a konyhaművészet alapanyaga a tudomány, kémiai folyamatok és számítás,mérés, a recept; hozzávalók az alkotás, a kreativitás, a spontaneitás, a türelem; fűszerei pedig a szeretet, a mosoly és a köszönet.
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...