Előfordul, hogy a legérdekesebb kreálmányokat a véletlen, a korrigálás vagy a szükség szüli.
Mióta főzök
Régóta?! Ámbár nem túl sokat :o)
A hely, ahol főzök
Nagyon szerényen felszerelt konyhában...
Ars poetica a konyhában
Már a küllem is fontos, nem csupán az íz.... A kezdeti önálló kísérletezésekkor ez nem így volt :o)
S mindig azokat az ízeket kreálni, amit éppen az ember "fantáziája" megkíván!
Lehet, hogy többen hallottátok már a neten keringő hírt, miszerint a bazsalikom káros lehet az egészségre a benne található anyagok miatt. De mennyi igaz ebből?
Húsos, húsmentes, szaftos, sokzöldséges, rakott vagy tepsibe dobálós... forró egytálételek sora vár titeket a héten, és persze leves és desszert is lesz hozzájuk!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...