Gyerekkorom óta szeretek főzni. Mikor a kisfiammal otthon voltam két évig, próbáltam újabb és újabb finomságokkal megörvendeztetni a családom. Jelenleg munka mellett is próbálok minden egyes nap időt szakítani a főzésnek és sütésnek.
A hely, ahol főzök
Otthon, bloggal-receptcsoporttal nem rendelkezem.
Ars poetica a konyhában
Igyekszem mindig mindenből a legjobbat kihozni és pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Fontos, hogy szakítsunk időt a hobbinknak, a főzést-sütést ne kötelező napi feladatként kezeljük.
Gyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
Érdemes azokról a konyhai praktikákról is beszélni, melyek az idő múlásával egyre halványulnak - pedig a régiek biztosan értették a dolgukat! Lássuk, miért érdemes megfőzni a diót, mielőtt felhasználnák.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...