#

Eisberg

  • receptjei: 25
  • regisztrált: 2015.03.17

Eisberg adatai

Mióta főzök

A szakács karrierem 1983-ban indult Dänikonban, a csodás hegyekkel, alpesi legelőkkel és kristálytiszta levegővel megáldott Svájcban, ahonnét nem csak az alpesi frissességet, hanem a méltán világhíres svájci minőségbiztosítást is elhoztam Magyarországra. Az eisberg Hungary Kft. gyáli üzeme 1992-ben nyitott meg kapuit, ahol napjainkra 3 ezer négyzetméteren 180 dolgozó már nemcsak a magyar, hanem az osztrák, szlovén, horvát, szlovák és cseh vásárlók számára készíti a finomabbnál finomabb salátamixeket.  A minőségre és a tisztaságra azonban nem csak az üzem területén ügyelünk. A salátamixek alapanyagait, amikor csak az időjárás engedi, magyar termelőktől szerezzük be, akikkel szorosan együttműködünk az ültetéstől egészen a betakarításig, így fogyasztóinknak garantálhatjuk a kiváló minőséget és a magyar munkahelyek megtartásához is hozzájárulhatunk.

A hely, ahol főzök

Az eisberg konyhakész, mosott salátái nem csak roppanósan finomak és egészségesek, de a modern életformához is kiválóan alkalmazkodnak. Az eisberg keverékei további mosást és előkészítést nem igényelnek, így pillanatok alatt elkészíthető a finom ebéd vagy vacsora. A konyhakész, könnyen szállítható salátámixek azonban nem csak otthon, hanem a munkahelyen is jó szolgálatot tesznek, hiszen az eisberg önteteivel a legkisebb irodai konyhában is könnyedén készíthetünk egészséges ebédet.

Ars poetica a konyhában

A saláta szerencsére már a magyar családok asztalánál is állandó vendég lett. Egyre többen jönnek rá, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás a legfőbb kulcs az egészséges élethez. Az eisberg sem gondolja másként, de az egészség mellett ugyanilyen fontosnak tartjuk a finom ízeket is. Ennek megfelelően többféle ízvilágú konyhakész salátakeveréket kínálunk, minden évben szezonális mixekkel színesítjük a választékunkat, és nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy itthon kevésbé ismert salátafajtákkal is megismertessük a vásárlóinkat, mint például a tatsoi vagy a frizé saláta. Emellett fontosnak tartjuk a konyhai kreativitást, hogy mindenki megtalálja a neki való ízeket, ezért folyamatosan friss recepteket osztunk meg olvasóinkkal. (x)

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...