Legalább 40 éve főzök.Sokáig a megszokott hagyományos ételeket készítettem,amit anyósomtól tanultam.Egy pár éve már az egészséges ételek sütemények készítését helyezem előtérbe,bár,hogy mi igazán egészséges,az szinte hónapról hónapra változik,így számomra ami fontos a finomított cukor és liszt mellőzése,illetve szénhidrátcsökkentett termékkel való keverése.
A hely, ahol főzök
A saját lakásomban, immár a gyönyörű konyhámban, a drága FÉRJEM jóvoltából. <3 A családom részére nagy-nagy örömmel és szeretettel sütök-főzök, mondhatni ez lett a hobbim.
Ars poetica a konyhában
Egészséges, lehetőleg friss adalékmentes alapanyagokból főzzek-süssek, szigorúan betartva a higiéniai feltételeket. A fő ars poeticám a konyhámban, az ecet mindig kéznél van!!!
Az aszalt szilva nemcsak különleges és finom alapanyag, melyet magában vagy húsokba töltve és megsütve imádunk, de több okból is támogatja a testünket. Főleg, ha emésztésről van szó!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...