Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
1952-ben léptem be a konyhába, és ott azóta is jól, sőt egyre jobban érzem magam! Az eltelt több mint hat évtized alatt sok minden változott, az étkezési szokásaink, az alapanyagok, a receptjeink, de egy valamiből az első nap óta nem engedek: a termékeink magas minőségéből. Ennek köszönhető, hogy a mostani kezdő, fiatal háziasszonyok édesanyjuktól, sőt már nagymamájuktól a mai napig úgy tanulják meg a család kedvenc ételeinek titkos elkészítési módját, hogy azokhoz Vénuszt használjanak.
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a konyhám évről évre egyre gazdagodik és fejlődik. Ráadásul egy egyszerű margarinos kenyértől az ünnepi étkezésekig a gasztronómia minden területébe belekóstolhatok. És aminek külön örülök, hogy nemcsak jó minőségű, hanem egyre változatosabb és egészségesebb ételeket is készíthetek. Hiszen a klasszikus étolajak és margarinok mellett egyre több olyan termékkel szolgálhatok, aminek különleges összetevője is van, mint például a vaj. A hűtőben és polcokon ma már többek között valódi vajas, vaj- és vaníliaízű sütőmargarin, illetve az új életmód termékeim is megtalálhatóak.
Úgy vélem, hogy minden étkezés fontos, és szól valamiről. Hiszen életünk minden fontos eseményén helyet kap az étel. Eszünk azért, hogy ismerkedjünk, főzünk azért, hogy hódítsunk és elbűvöljünk. Sütünk azért, hogy béküljünk, vagy csak azért, hogy együtt lehessünk. A Vénusz étolajakkal és margarinokkal pedig minden falaton érezni fogjuk, hogy az ételnek lelke van. (x)
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Fenséges húsételek, melyek megérik a beléjük fektetett időt és energiát. Ebédre és vacsorára is tökéletes választás mind, és még köreteket is ajánlunk hozzájuk!
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...