A Maggi az elsők között jelent meg hazánkban konyhai termékeivel, és vált a főzni tanuló, főzni szerető és főzni tudók egyik kedvenc segítőjévé. Termékeink között mindenki megtalálhatja a számára legjobb, legpraktikusabb vagy épp a leggyorsabb segítséget. A leves- és ízesítőkockák a főzni tudók konyhai patikájának kiváló eleme a különböző ételízesítőkkel együtt, amellyel teljesebbé tudják varázsolni az általuk készített fogásokat. A Maggi alapok segítséget nyújtanak minden kezdő és gyakorlott sütni-főzni kedvelő számára, hogy változatos ételeket varázsoljanak az asztalra, vagy akár egy újfajta menüvel lepjék meg barátaikat és szeretteiket. A levesekkel akár ebédidőben, akár egy fárasztó nap után is gyorsan fel lehet töltődni, a bögrés levesek és tészták pedig új lendületet adhatnak a nap további részéhez.
A hely, ahol főzök
Budapesti központunkban minden nap azon dolgozunk, hogy olyan recepteket fejlesszünk, amelyek a hazai ízlésvilághoz illeszkednek. Az összetevők a természetes szárításnak köszönhetően képesek hosszú időn keresztül megőrizni eredeti ízüket és illatukat. Portfóliónk sokszínűségnek eredménye, hogy a kezdő fakanál forgatóktól kezdve a képzett konyhatündérekig velünk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb segítséget a konyhában.
Ars poetica a konyhában
Az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen a jó étel, amely tápláló és megfelelő mennyiségben tartalmazza a szervezet számára fontos tápanyagokat. Ezek megfelelő beviteléhez elengedhetetlen a változatos étrend megtartása úgy, hogy gondosan odafigyelünk a só, cukor és zsiradék ajánlott mennyiségére. Receptjeink fejlesztésekor mi is az egészséges életmódot tartjuk szem előtt.
A jó étel mindenekelőtt finom és ínycsiklandozó. Szeretjük, ha főzés közben a sokszínűség és egyediség is teret kap, ezért ételeinket szeretettel készítjük, amellyel családunkat, ismerőseinket, barátainkat és nem végső soron önmagunkat meglepjük.
A Maggi segít abban, hogy könnyedén, mindig fenséges ételeket tehessünk asztalunkra, amelyek táplálóak és változatosak. (x)
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...