2012-ben avanzsáltam közgazdászból okleveles dietetikussá, 2013 júniusától külsős szakértőként vettem részt a NoSalty munkájában, majd 2014 februárjától-2020 feburárjáig főállásban tettem meg mindent azért, hogy látogatóink hiteles, közérthető, áttekinthető információhoz jussanak a kiegyensúlyozott táplálkozás témájában. 2013 végén indítottuk el a NoSalty.hu oldalán Magyarország legnagyobb publikus alapanyagadatbázisára épülő, részletes energia- és tápanyag-
információt nyújtó szolgáltatásunkat receptjeink és alapanyagaink vonatkozásában.
2013 szeptembere óta a Rózsakert Medical Centerben dolgozom terápiás dietetikusként, a Fruccola éttermek tanácsadója, a Gyerünk, anyukám online portál dietetikus mentora vagyok.
Munkám mellett két örökmozgó fiút terelgetek, szeretek utazni, kirándulni, főzni és sportolni.
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Egy gyors krémleves, egy magyaros borsóleves, egy tepsibe csúsztatott tepsis krumpli+kolbász meg némi resztelt máj nem vág minket földhöz, ami az elkészítési időt illeti. A sütik pedig karácsonyra előre készüljenek!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...