2012-ben avanzsáltam közgazdászból okleveles dietetikussá, 2013 júniusától külsős szakértőként vettem részt a NoSalty munkájában, majd 2014 februárjától-2020 feburárjáig főállásban tettem meg mindent azért, hogy látogatóink hiteles, közérthető, áttekinthető információhoz jussanak a kiegyensúlyozott táplálkozás témájában. 2013 végén indítottuk el a NoSalty.hu oldalán Magyarország legnagyobb publikus alapanyagadatbázisára épülő, részletes energia- és tápanyag-
információt nyújtó szolgáltatásunkat receptjeink és alapanyagaink vonatkozásában.
2013 szeptembere óta a Rózsakert Medical Centerben dolgozom terápiás dietetikusként, a Fruccola éttermek tanácsadója, a Gyerünk, anyukám online portál dietetikus mentora vagyok.
Munkám mellett két örökmozgó fiút terelgetek, szeretek utazni, kirándulni, főzni és sportolni.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...