Néha annyira utálok főzni, akkor amikor muszáj..., de legtöbbször örömet és kikapcsolódást okoz. Azt szoktam mondani, hogy 8 évig mást sem tanultam csak sütni-főzni és azt, hogy ezt a tudást hogyan adhatom át másoknak. (érettségi: vendéglátóipari, diploma: vendéglátó-szakoktató).
Már nem "hivatásból" főzök, mást dolgozom, de még mindig szeretem.
Mióta főzök
Kis túlzással azt szoktam mondani, hogy 8 évig mást sem tanultam csak sütni-főzni. Közép és felsőfokú tanulmányaimat is vendéglátóipari szakon folytattam. Már nem főzök "hivatásból", más területen dolgozom, de még mindig szeretem. Mióta is? Kb. 28 éve!
A hely, ahol főzök
Már csak otthon, néha másoknál.
Ars poetica a konyhában
Nyitott vagyok minden újra, egészségesre, bio-ra, de nem feledem a hagyományt és a tradíciókat.
Ne hidd, hogy a karácsony csak sokórás, bonyolult, kelesztős-gyúrós-sütős-főzős finomságokból állhat, és napokig kell ácsorognod a konyhában, míg valami ünnepit varázsolhatsz az asztalra. Mutatunk 7 olyan receptet, mely ünnepi, mégis gyors!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...