Már kicsi korom óta szakács akartam lenni, mindig ott lógtam anyukám mellett, lestem, kérdeztem, majd úgy tíz éves korom körül megfőztem az első krumplilevesemet, 14 körül már sütöttem tésztát is, 20, amikor valóban szakácsnő lett belőlem, azóta többet meg nem álltam, 9 éve kint vagyok az olaszoknál, itt megtanultam olaszul főzni és sütni.
A hely, ahol főzök
most mindig itthon olszorszagbol
Ars poetica a konyhában
Szeresd azt, amit csinálsz, és ne búsulj, ha nem sikerül az első próbálkozásodkor.
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Egy gyors krémleves, egy magyaros borsóleves, egy tepsibe csúsztatott tepsis krumpli+kolbász meg némi resztelt máj nem vág minket földhöz, ami az elkészítési időt illeti. A sütik pedig karácsonyra előre készüljenek!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...