Fokozódó szigor: időhöz köthetik, mikor válthatjuk be a palackokért kapott...
Nem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
Szeretek főzni, és gyakran a konyhába menekülök, ha valami az életben nem jön össze. Rájöttem, hogy ez azért van, mert főzés közben úgy érzem, hogy létrehozok valamit, és az, hogy jól csináltam-e, amit csináltam, hamar kiderül. És általában jól is sikerül. :)
zene, főzés, bringa, család
12 évesen tanított meg anyu és nagymamám közösen főzni, de már előtte is szerettem mindkettőjük kis kuktája lenni. Érettségi után gyakran előfordult, hogy én főztem nem csak magamra, hanem a család többi tagjára is, anyu helyett, mivel volt rá időm. Amióta pedig együtt élek a (már) férjemmel, aki ráadásul nagyon szeret enni, egészen kibontakoztam, új recepteket tanultam meg, és nagyobb örömömet lelem a konyhában, mint bármikor.:) Anyaként gyors, egyszerű és babáknak is való ételeket részesítek előnyben, feleségként viszont egyre sűrűbben készítek valami magyarosat a férjem kollégáinak a lenyűgözésére.
Hát, mivel hobby-szakács vagyok, nincs műhelyem, a saját kis konyhánkban élek ennek a szenvedélynek.:)
"Én főzök, a férjem eszik." - ez a párkapcsolatunk alapja.:) Elsősorban a családnak főzök, de rokonaim vagy barátaim kedvében is szívesen járok főzőcskézéssel, amikor nálunk járnak. Egyik barátnőm lisztérzékeny, ezért kimondottan érdekelnek a gluténmentes receptek. Remélem, hogy előbb-utóbb olyan tapasztalt kis szakács leszek, hogy saját recepteket is ki tudok majd találni.:) - kieg. most már vannak saját receptjeim :)
Nem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
Ugyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
Zöldségek több formában is kerülnek ma az ebédlőasztalra: először a minestronét pakoljuk tele velük, majd a főételként szolgáló fasírtba is teszünk belőlük bőven. Az édes zárásról pedig egy áfonyás sportszelet gondoskodik.