Ötven éve főzök,már fiatal lányként is érdekeltek az alapanyagok és a belőlük készíthető ételek.
A hely, ahol főzök
Saját konyhámban főzök legszívesebben
Ars poetica a konyhában
A hagyományos magyar ételeket kedveli a családom,de a nemzetek konyhájából is készítek a mi ízlésvilágunknak megfelelő ételeket.
Mindenkit ösztönöznék a saját előállításra,az adalékmentes ételek készítésére friss,szezonális alapanyagokból.
A gyerekeinkkel akkor teszünk jót,ha magunk készítjük a reggelit,csomagoljuk a tízórait.
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...