#

gicus

  • receptjei: 4
  • regisztrált: 2013.02.09

gicus adatai

Mióta főzök

Már kislány korom óta anyukám lába alatt ténferegtem, és azóta szeretek főzni. Komolyabban kamaszkoromban kezdtem a barátok szórakoztatására, ma már pedig a családellátás a fő, de marad nekem idő kiélni a kreativitásom.

A hely, ahol főzök

Szabadban, kis konyhában, vendégségben, csak a hangulat meglegyen.

Ars poetica a konyhában

Csak szívvel lesz igazán finom...

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...